GEN-C en 7dots fuseren en worden Brightfox

Brightfox Varia

Brightfox is dankzij fusie een van de belangrijkste Salesforce-partners in de Benelux

Vandaag hebben 7dots en GEN-C een fusie aangekondigd en gaan samen verder onder de naam Brightfox, dat met ruim 100 specialisten een van de belangrijkste Salesforce-partners in de Benelux wordt.

De schaalvergroting moet het fusiebedrijf helpen om nog grotere projecten binnen te halen, met name in het zogenaamde ‘enterprise’-marktsegment van Salesforce. Daartoe heeft Brightfox als Salesforce Platinum Consulting Partner reeds alle vereiste certificaties. Door de schaalgrootte op te trekken, willen ze de sterke groei aanhouden. Het is de ambitie om het toonaangevende Salesforce Competence Center in de Benelux te worden.

Ruim 100 klanten in verschillende branches

Vanuit de kantoren in Amsterdam, Breda, Kontich, en Herentals biedt Brightfox diensten voor zowel strategische, tactische als operationele ondersteuning van alle toepassingen van Salesforce.

Samen integreert en onderhoudt Brightfox voor ruim honderd Europese klanten de Salesforce-toepassingen voor verkoopondersteuning, field service, communities en marketing. Brightfox is gespecialiseerd in de volgende sectoren: retail, overheid, services, manufacturing en de reissector.

De dienstverlening, competenties en kennis van GEN-C en 7dots zijn erg complementair. Het verklaart de keuze om de handen in elkaar te slaan en samen verder te gaan als één organisatie. Voor strategie en implementatie van Salesforce Marketing en ook Pardot Marketing Automation werkt Brightfox nauw samen met zijn partner Harvest Digital.

Nieuwe kennisgebieden verder ontwikkelen

Om de groeiambities kracht bij te zetten, zal Brightfox ook het aantal certificaties in de nieuwe kennisgebieden van Salesforce verder optrekken, zoals business intelligence, e-commerce en integratie. In een later stadium van het driejarenplan staat verdere internationalisering op de agenda.

Contact
Tommy De Haan, Managing Partner
E: tommy.dehaan@brightfox.eu

Saskia Blommaers, Managing Partner
E: saskia.blommaers@brightfox.eu

Lees het officiële persbericht van België op Datanews via deze link.

Lees het officiële persbericht van Nederland op Emerce via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu